інструктивно-методична нарада 24.04.2024

| Олена ЛАВРЕНТЬЄВА, методист

інструктивно-методична нарада 24.04.2024

24 квітня 2024 року згідно з планом роботи педагогічного колективу на 2023/2024 н.р. для педагогічних працівників була проведена інструктивно-методична нарада.

Педагоги були ознайомлені з результатами перевірки  представниками управління освіти і ТЦК  Салтівського райну стану викладання предмета "Захист України". Методист нагадала присутнім загальний алгоритм вивчення стану викладання будь-якого предмета, поставила завдання щодо перегляду, доповнення, внесення змін до паспортів кабінетів, паспортів комплексно-методичного забезпечення викладання предметів у термін до 10 червня 2024 року.

Було також проаналізовано діяльність педагогів щодо створення цифрових освітніх ресурсів, окреслено перспективи подальшої роботи колективу щодо удосконалення науково-методичної бази освітнього процесу.

Викладач історії та географії Дудка Я.В. поділився досвідом створення збірника завдань з географії в інтеграції з предметами професійно-практичної підготовки з професії кухар, кондитер.

Викладач Нєвєрова А.В. поділилася враженнями від відвідування нею міжнародної виставки сучасного обладнання та пакування у м.Київ. 

Залишити коментар

Ще ніхто не залишив коментар. Ви можете бути першим!