день відкритих дверей 06.02.2024

день відкритих дверей 06.02.2024

06 лютого 2024 року відповідно до затвердженого плану профорієнтаційних заходів до нашого училища завітали учні 9-х та 11-х класів загальноосвітньої школи № 97 м Харкова. Для гостей була проведена невелика екскурсія, а саме: відвідали будівельні майстерні, лабораторію кондитерів та лабораторію кухарів, а також окремі кабінети професійно-теоретичної підготовки. Майстер виробничого навчання Паршикова Г.Є. та викладач Беркута В.М. дали майстер-клас з опорядження поверхонь декоративною венеціанською штукатуркою.  

Майстри виробничого навчання Лук'янова Т.П. і Осадча В.В. показали майстер-клас з випікання млинців. Діти виявили неабиякий інтерес до запропонованих нами професій. Дехто навіть спробували самі виконати окремі трудові прийоми. 

Сподіваємося, що нам вдалося сформувати позитивне враження про наш заклад освіти, зацікавити професіями особливо будівельної галузі. Відбудуємо наш рідний Харків разом! 

Висловлюємо щиру вдячність адміністрації загальноосітньої школи № 97 за співпрацю! А випускників 9-х та 11-х класів чекаємо на навчання!

Залишити коментар

Ще ніхто не залишив коментар. Ви можете бути першим!